Andreas Van de Vliet

Atelier- en AMA-begeleider

Als verantwoordelijke van het fietsatelier zorg ik er samen met jou voor dat de fietsen van ons cIiënteel zo snel mogelijk terug rijklaar gemaakt worden!

Sandra Kesbeke

Atelier- en AMA-begeleider

Als begeleider ben ik medeaanspreekpunt binnen het verschillende ateliers, waaronder slakkenhuis, atelier maaltijdbedeling en de Kameleon. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van vrijwilligers (logistiek en de moestuin van De Sprong).

Lore Soestronck

Atelier- en AMA-begeleider

Ik ben het eerste aanspreekpunt in de keuken. Samen met mijn team van cliënten sta ik in voor het afleveren van dagverse maaltijden. Daarnaast ben ik ook sterk bezig met het begeleiden van onze medewerkers in functie van hun eigen groeiproces. Wanneer er vragen zijn die betrekking hebben tot het kookgebeuren of het restaurant, kan je steeds bij mij terecht.

Saskia Van Weymeersch

Atelier- en AMA-begeleiders

Als begeleider ben ik een aanspreekpunt en coach binnen het sociaal restaurant en atelier maaltijdbedeling. Samen met de medewerkers, zorg ik ervoor dat de maaltijden dagelijks aan huis bezorgd worden.

Anita De Pauw

Atelier- en AMA-begeleider

Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van het koffiehuis De Kameleon. Eveneens sta ik in voor de coaching en opleiding van medewerkers van de Kameleon. Bij vragen over samenwerking of evenementen in de Kameleon, dan ben ik uw aanspreekpunt.

Evelien Dick

Coördinator

Als coördinator van De Sprong probeer ik nieuwe kansen te zien, het team te coachen, onze werking te verbeteren en een goed contact te onderhouden met externe partners.

Steve Kesteleyn

Arbeidstrajectbegeleider

Samen met jou begeleid ik je eerste stappen naar werk. We zoeken naar je sterktes en naar kansen om je verder te ontwikkelen.

Elien Ooghe

Verantwoordelijke zorg

Ik ben verantwoordelijk voor alle activiteiten in kader gezondheids- of welzijnsbeleid. Dit kan dienstverlening en ondersteuning betekenen tijdens of ter voorbereiding van je werkervaring.

Hilde Dumez

Facilitaire ondersteuning

Ik zorg ervoor dat al onze ruimtes en materiaal steeds in orde zijn zodat we samen aan de slag kunnen!

Tom Serie

Boekhouder

Ik ben boekhouder binnen CAZ De Sprong. Heb je vragen over administratie, boekhouden en financiën (m.b.t. deze organisatie), dan ben ik het aanspreekpunt.

Samen met jou begeleid ik je eerste stappen naar werk. We zoeken naar je sterktes en naar kansen om je verder te ontwikkelen.

View details