Sociaal restaurant Het slakkenhuisje

Het Slakkenhuisje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig sociaal restaurant. Hier wordt dagelijks gekookt voor een 90-tal personen.

Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 35 personen. Je kan hier dagelijks genieten van een heerlijke, verse en gezonde dagschotel, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Het Slakkenhuisje is een plaats waar iedereen welkom is. Wie het financieel moeilijker heeft, kan bij ons aan een verminderd tarief komen eten.

Reserveren is telefonisch mogelijk op 09/342 28 64 vóór 10 uur (de dag zelf). Kom je op vaste momenten eten, dan kan dit worden vastgelegd in overeenkomst met de verantwoordelijke, namelijk Willem Vandenbroecke.

Hier kan je onze wekelijkse menu bekijken.

Veelgestelde vragen

Werken in het Slakkenhuisje?

De medewerkers van het Slakkenhuisje staan dagelijks in voor alle taken die in een restaurant van toepassing zijn. De maaltijden vragen heel wat voorbereiding. Je kan hier genieten van een uiteenlopend takenpakket dat bestaat uit koken, voorbereidende taken voor dit koken (boodschappen, bestellen van ingrediënten,…), afwassen, beheer van de kassa, opdienen en uitscheppen…. De medewerkers worden zo veel mogelijk betrokken in het volledige kookgebeuren.  Zo hebben medewerkers inspraak bij het bepalen van het menu. Eveneens moedigen we aan dat de medewerker een eigen toets legt in het bereiden van de maaltijd.

Binnen dit restaurant hechten we veel belang aan samenwerking. Je staat nooit alleen voor al deze taken. Het vraagt een goede teamwerking en een flexibel afstemmen van taken.

Dit kan een fijne leeromgeving betekenen voor medewerkers die belang hechten aan het bereiden van kwalitatieve, gevarieerde en verse gerechten.

Wat zijn de prijzen?

Regulier tarief 

volledige maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht): € 10

0.5 liter soep: €1.5

1 liter soep: €2.5

verminderd tarief (verhoogde tegemoetkoming)

Volledige maaltijd: € 7

Maaltijden aan huis geleverd

Regulier tarief: € 10.50

Verminderd tarief: € 7.50

Wat zijn de openingsuren?

Het Slakkenhuisje is geopend van maandag t/m vrijdag van 11.30 uur – 14.00 uur.

Telefonisch reserveren vóór 10.00 uur: 09 / 342 28 64

Waar kan ik info verkrijgen over allergenen?

Indien u vragen hebt rond allergenen, vegetarische of halal maaltijden kan u terecht bij Willem Vandenbroecke via het nummer 09 342 28 64 of via het contactformulier (zie rechterkant).