Het slakkenhuisje

Het Slakkenhuisje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig sociaal restaurant. Hier wordt dagelijks gekookt voor een 90-tal personen.

Lees meer

Koffiehuis De Kameleon

Ons leuke koffiehuis biedt aan ongeveer 30 personen de mogelijkheid om te genieten van een koffie, iets fris, een lekkere versnapering…  en er is tijd voor een gezellige babbel.

Lees meer

Fietsenatelier

In het fietsenatelier staan onze medewerkers in voor alle herstellingen, het opknappen van tweedehandsfietsen en verkoop van nieuwe en tweedehandsfietsen.

Lees meer

Atelier maaltijdbedeling

Het atelier maaltijdbedeling zorgt ervoor dat de maaltijden vanuit het slakkenhuisje op een veilige, zorgvuldige en hygiënische wijze bezorgd worden aan huis.

Lees meer

Open Air

‘open air’ is een atelier dat bestaat uit  uiteenlopende werken die buiten de muren van ‘de Sprong’ doorgaan.  Mogelijke werken die hier kunnen doorgaan zijn de bedeling van flyers, onderhoud van tuinen, het ruimen van zwerfvuil….

Lees meer

Administratie

Medewerkers van het administratief atelier staan in voor het onthaal. Ook bemannen zij de telefooncentrale. Binnenkomende telefoons worden door de medewerkers aangenomen, beantwoord of doorverbonden. Zij ontvangen bezoekers, leveranciers, nieuwe medewerkers, klanten, …

Lees meer